Доступність посилання

ТОП новини

Фірма, через яку Одарченка хочуть позбавити мандата, ліквідована в 2009 (ДОКУМЕНТ)


У позові про сумісництво народного депутат від «Батьківщини» Юрія Одарченка фігурує ТОВ «Донецьк-аква», яке, згідно з даними державного інформаційно-ресурсного центру, було ліквідоване у 2009 році, тобто до складання народним депутатом присяги. Про це пише інтернет-видання Тиждень.ua.
Інформація з сайту Державного підприємства «Інформаційно-ресурсний центр»
Інформація з сайту Державного підприємства «Інформаційно-ресурсний центр»

Житель Донецька Сергій Горбатий, який вимагає від Окружного адмінсуду Києва скасувати постанову Центрвиборчкому про визнання Одарченка народним депутатом (за законом, скасовувати такі рішення ЦВК може саме цей суд), стверджує, що після складення присяги він був членом правління донецького ТОВ «Донецьк-аква», отже – сумісником.

Видання «Наші гроші» пов’язує цю фірму, що займалась оптовою та роздрібною торгівлею і консалтингом у сфері управління, з секретарем РНБО Андрієм Клюєвим.

13 квітня народний депутат від «Батьківщини» Юрій Одарченко заявив, що Окружний адміністративний суд Києва має у провадженні позов щодо позбавлення його депутатського мандату. Парламентар наголошує, що не має до підприємства ніякого стосунку.
XS
SM
MD
LG