Доступність посилання

ТОП новини

На Дніпропетровщині розслідують обстріл редакції інтернет-газети


На Дніпропетровщині розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні, порушеному за повідомленням редактора інтернет-видання «Город Никополь». Про це Радіо Свобода повідомили сьогодні в прокуратурі області.

За даними з прокуратури, у п’ятницю до чергової частини Нікопольського міського відділку міліції надійшло повідомлення від редактора інтернет-видання «Город Никополь» про те, що невідомий з невстановленої зброї зробив два постріли по його одноповерховому цегляному будинку, де розташована редакція газети.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та визначено кваліфікацію – частина 4 статті 296 Кримінального кодексу України -– хуліганство, вчинене з застосуванням вогнепальної зброї.

Як повідомили в прокуратурі, основні версії, які розглядаються слідством, – скоєння злочину на ґрунті професійної діяльності, з хуліганських мотивів, а також на ґрунті відносин, не пов’язаних з професійною діяльністю.

«Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює група процесуальних керівників прокуратури Дніпропетровської області», – сказали в прокуратурі.
XS
SM
MD
LG