Доступність посилання

ТОП новини

Свідки змінили показання щодо посадовця, підозрюваного в ДТП із загибеллю людини


Свідки у справі про дорожньо-транспортну аварію, учасником якої був голова Зачепилівської районної ради Харківської області і в якій загинула одна людина, змінили свої свідчення щодо стану, в якому був посадовець. Слухання справи відбувається в Індустріальному районному суді Дніпропетровська.

Зокрема, співробітник ДАІ, який першим прибув на місце аварії і раніше стверджував, що голова райради був в стані алкогольного сп’яніння, тепер уже сумнівається, що відчував від нього запах алкоголю. Він не виключає, що то міг бути запах тосолу.

Лікарі швидкої допомоги, які оглядали обвинуваченого, теж про запах спиртного від голови райради наразі нічого не пам'ятають.

Сам посадовець, якого нещодавно відпустили під підписку про невиїзд, стверджує, що того дня не вживав спиртних напоїв.

30 листопада 2012 року в Дніпропетровську голова Зачепилівської райради, кермуючи автомобілем Мitsubishi Рajero, виїхав на смугу зустрічного руху, де зачепив три авто. Одна людина загинула на місці події, троє були травмовані.

У повідомленні ДАІ тоді йшлося про те, що голова райради «мав ознаки алкогольного сп’яніння», однак наразі в даних слідства цього факту немає. Після ДТП посадовця шпиталізували із травмою голови.

31 січня 2013 року в Індустріальному районному суді Дніпропетровська почали розглядати справу щодо резонансної дорожньо-транспортної пригоди. Рідні загиблого у ДТП зажадали мільйон гривень моральної компенсації.
XS
SM
MD
LG