Доступність посилання

ТОП новини

Сторінку Луценка у Facebook заблокували – «Народна самооборона»


Юрій Луценко
Юрій Луценко
Сторінку колишнього міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка в соціальній мережі Facebook, яку він зареєстрував у понеділок, заблокували. Про це повідомляє сайт «Народної самооборони».

«Після рекордної кількості читачів за один день – близько 5 тисяч користувачів Facebook, які підписалися на персональний акаунт Юрія Луценка, – сторінку політика було заблоковано. Пост Луценка, в якому він подякував усім небайдужим за увагу до своєї персони та заявив про активізацію у Facebook після лікування, мабуть, спонукав «доброзичливців» заблокувати сторінку», – мовиться в повідомленні.

За повідомленням, у зв’язку з подією народний депутат від фракції «Батьківщина» Юрій Стець звернувся до представництва Facebook у країнах СНД у Москві з листом про розблокування персонального акаунту Луценка.

Екс-міністр відкрив сторінку у Facebook у понеділок, 15 квітня, і виступив із відеозверненням, в якому заявив про необхідність висунення цього року єдиного кандидата від опозиції на майбутніх президентських виборах 2015 року.

Луценко вийшов з ув’язнення 7 квітня після указу президента про його помилування.
XS
SM
MD
LG