Доступність посилання

ТОП новини

Учасниками марафону в Бостоні були 2 громадян України – федерація легкої атлетики


Серед учасників марафону в американському Бостоні було двоє громадян України. Про це Радіо Свобода повідомив виконувач обов’язків виконавчого директора Федерації легкої атлетики України Андрій Ревуцький.

За його словами, двоє з них є громадянами України. Громадянство інших спортсменів з’ясовується.

«Киянин із дружиною брали участь в марафоні у Бостоні. Ми їх знаємо. Двоє громадян України це точно», – сказав Ревуцький.

За його словами, громадянство ще чотирьох спортсменів-українців, які брали участь у марафоні, наразі з’ясовують. «Ми знаємо, що це українці, але громадянами якої держави вони є, на даний момент ми поки що ще не отримали відповіді. Плюс ми зробили запит, щоб нам бостонські організатори марафону надали інформацію про те, що, можливо, й інші громадяни України брали участь у марафоні. Ми очікуємо відповіді», – повідомив виконувач обов’язків виконавчого директора Федерації легкої атлетики України.

15 квітня на фінішній межі Бостонського марафону в США прогриміло два вибухи. Загинули троє людей. Кількість постраждалих зросла до 144.

За інформацією МЗС, українців серед загиблих і постраждалих немає. На офіційному сайті Бостонського марафону повідомляється, що участь у змаганнях брали шестеро українців, на зв’язок з якими намагаються вийти українські дипломати.
XS
SM
MD
LG