Доступність посилання

ТОП новини

ФБР закликає громадян допомогти в розслідуванні вибухів у Бостоні


Вибухи в Бостоні (скріншот з відео газети Boston Globe), 15 квітня 2013 року
Вибухи в Бостоні (скріншот з відео газети Boston Globe), 15 квітня 2013 року
Слідчі Федерального бюро розслідувань США вивчають великі обсяги свідчень, але ще не викрили винних у вибухах на фініші Бостонського марафону. Спеціальний агент ФБР Рік Деслар’єрс закликав громадян допомогти у розслідуванні причин трагедії.

«Хтось знає, хто це зробив. Співпраця з громадою матиме вирішальну роль у розслідуванні. Ми просимо всі підприємства надати в первинному вигляді кадри відеоспостереження. Ми просимо громадськість зберігати пильність і повідомити нам про будь-яку людину, яка мала на меті атакувати марафон або виявляла підозрілий інтерес до створення вибухових пристроїв», – сказав агент ФБР Рік Деслар’єрс.

Президент США Барак Обама заявив у вівторок, що вибухи, вчинені під час традиційного марафону в Бостоні, розслідуються як акт тероризму.

Унаслідок двох вибухів, що сталися в понеділок біля фінішу щорічного Бостонського марафону, загинули три людини, серед них восьмирічна дитина, понад 170 були поранені, з них 17 перебувають у критичному стані. Ці вибухи вже засудили в усьому світі.
XS
SM
MD
LG