Доступність посилання

ТОП новини

Азаров пояснив, чому його уряд хочуть звільнити


Микола Азаров
Микола Азаров
Прем’єр-міністр України Микола Азаров пов’язує вимогу опозиції відправити його уряд у відставку з початком передвиборної боротьби за президентську посаду. Про це він заявив, відкриваючи засідання Кабміну.

«19 квітня у Верховній Раді України відбудеться день уряду, і за ініціативою опозиційних фракцій буде розглянуте питання про відповідальність уряду за соціально-економічний стан у країні. Я хочу, щоб люди зрозуміли: опозиція поставила це питання не через турботу про долю країни. Це обумовлено лише одним – боротьбою за президентську посаду, яку опозиційні лідери вже розпочали», – сказав прем’єр.

Азаров вважає такі дії деструктивними. «Логіка їхньої поведінки примітивна і цинічна – чим гірше, тим краще. Це деструктивна позиція. Хочу охолодити гарячі голови: президентські вибори розпочнуться у визначений Конституцією термін. І сьогоднішній фальстарт опозиції має нульовий результат», – заявив Азаров.

Водночас він наголосив, що уряд завжди готовий звітувати за свої дії й рішення.

Під час засідання погоджувальної ради керівників фракцій і комітетів парламенту голова Верховної Ради Володимир Рибак заявив, що парламент розгляне питання відповідальності уряду в п’ятницю, 19 квітня.
XS
SM
MD
LG