Доступність посилання

ТОП новини

Павліченко-старший оголосив відвід суддям (ВІДЕО)


Захисники Павличенків знову прийшли під суд
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:34 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ
Дмитро Павліченко, засуджений разом із сином Сергієм за обвинуваченням у вбивстві судді, заявив відвід колегії суддів Апеляційного суду Києва, яка розглядає його скаргу на вирок. Таку заяву Павліченко зробив сьогодні на початку судового засідання.

«Під час слухання моєї справи в Апеляційному суді Києва судді проявили себе таким чином, що дали мені привід засумніватися у своїй об’єктивності... я заявляю відвід судовій колегії в повному складі й прошу передати справу на розгляд іншим суддям», – сказав Павліченко.

Судді пішли в кімнату для нарад для ухвалення рішення.

Тим часом біля будівлі суду понад півсотні футбольних уболівальників і просто небайдужих мітингують на підтримку батька і сина Павліченків.

2 жовтня 2012 року Голосіївський районний суд Києва засудив Дмитра Павліченка до довічного ув’язнення, а Сергія Павліченка – до 13 років позбавлення волі за вбивство судді Сергія Зубкова. Зубков був убитий 21 березня 2011 року в під’їзді свого будинку в Києві.

Павліченки оскаржують вирок. А по всій Україні відбуваються акції, учасники яких заявляють про невинуватість Павліченків.
XS
SM
MD
LG