Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпропетровську міліцію перевели на посилений режим через матч між «Дніпром» і «Шахтарем»


У Дніпропетровську запроваджуватимуть практику судити футбольних фанатів за хуліганські дії прямо під час матчу між дніпропетровським «Дніпром» і донецьким «Шахтарем», повідомили в неділю в міському управлінні міліції.

«Із Кіровським райсудом ми розглядаємо питання про залучення чергового судді на футбольні матчі. Бувають випадки, коли ми притягуємо когось із фанатів команди гостей до адміністративної відповідальності і складаємо відповідні матеріали. Щоб ми тут не залишали уболівальників і вони могли повернутися додому, суддя буде розглядати матеріали справ прямо на стадіоні в окремому приміщенні. Законом це дозволено», – повідомив заступник начальника міського управління міліції Володимир Седлецький.

В міліції поінформували, що в день матчу дніпропетровська міліція переведена на посилений варіант несення служби. Правоохоронці чергуватимуть на стадіоні та прилеглій території, супроводжуватимуть автобуси команди гостей тощо.

У сусідніх зі стадіоном крамницях заборонили реалізацію спиртних напоїв, особливо у склотарі.

За даними міліції, в неділю на матч між «Дніпром» і «Шахтарем» очікується понад 1 тисяча 200 донецьких фанатів. Усього на стадіоні, за підрахунками міліції, буде 31 тисяча вболівальників.

Минулого року у Дніпропетровську після матчу між «Дніпром» і харківським «Металістом» через хуліганство затримали 60 уболівальників.
XS
SM
MD
LG