Доступність посилання

ТОП новини

Княжицький: якщо Шевченко очолить «ТВі», телеканал залишиться об’єктивним


Микола Княжицький
Микола Княжицький
У разі призначення генеральним директором «ТВі» Артема Шевченка телеканал залишиться об’єктивним. Про це Радіо Свобода заявив колишній керівник телеканалу «ТВі», народний депутат Микола Княжицький. Він додав, що довіряє Шевченку як журналістові.

«Я до Артема Шевченка ставлюся з великою повагою. Це один із найкращих авторів програми розслідувань, які виходять на каналі. Те, що професійний журналіст очолив телеканал, я можу тільки позитивно розцінювати», – сказав Княжицький.

За його словами, зміна гендиректора телеканалу є законною. «З того, що я бачу, то Радченко (заступник директора з безпеки телеканалу – ред.), який є директором компанії, котра на 100 відсотків є власником ТВі, мав повне право звільнити Катеринчука і призначити Шевченка. Тобто це законна дія. Тому що вони самі недавно внесли ці зміни, це вже після того, як я пішов з каналу. Для чого – не знаю. А що відбувається між власниками, я не знаю», – сказав Княжицький.

Щодо нового інвестора, про якого повідомлялося на сайті «ТВі», американського бізнесмена Олександра Альтмана, то Княжицький заявив, що «знає» його. «Всі пишуть, що він був радником Бойка (Юрія Бойка, колишнього міністра з питань ПЕК – ред.), це неправда, він був радником Продана (Юрія Продана, колишнього міністра з питань ПЕК – ред.)», – сказав депутат.

Як заявив Княжицький, останнім часом з’являлася інформація, що готується перепродаж каналу, але подробиць він не знає.

Сьогодні на сайті телеканалу з’явилася інформація про те, що новим генеральним директором «ТВі» замість Наталії Катеринчук став Артем Шевченко, а новим інвестором каналу став американський бізнесмен Олександр Альтман.

Водночас Катеринчук і власник телеканалу Костянтин Кагаловський заявили про рейдерське захоплення телеканалу.
XS
SM
MD
LG