Доступність посилання

ТОП новини

За інформацію про «белгородського стрільця» оголосили винагороду


Підозрюваний у вбивстві 6 осіб у Белгороді Сергій Помазун
Підозрюваний у вбивстві 6 осіб у Белгороді Сергій Помазун
Для упіймання Сергія Помазуна – підозрюваного у вбивстві шістьох людей у понеділок – до Бєлгородської області Росії прибули співробітники московського ОМОНу і спецпідрозділу МВС Росії. Загалом у пошуках беруть участь близько двох тисяч поліцейських. Раніше повідомляли, що Помазун перетнув кордон України і перебуває на території Харківської області.

Призначена нагорода в три мільйони рублів за інформацію, яка дозволить встановити місцезнаходження і затримати підозрюваного.

Із російськими колегами у пошуках зловмисника взаємодіють українські колеги. Як повідомили в прес-службі МВС України, для «орієнтування на людину, яка розстріляла шістьох людей у Белгороді, направлені до Харківської, Луганської і Сумської областей».

22 квітня вдень у Белгороді чоловік, який приїхав на автомобілі BMW до крамниці спортивних товарів «Полювання», почав стріляти по його відвідувачах, а потім і по перехожих на вулиці. Застреливши шістьох людей, чоловік втік. Його особу встановили. Це місцевий житель, раніше судимий за крадіжку, його звільнили з колонії рік тому.

Сьогодні і завтра у Белгород триває жалоба за загиблими.
XS
SM
MD
LG