Доступність посилання

ТОП новини

Столичний хлібокомбінат № 12 очікують скорочення, працівники обурені


Працівники хлібокомбінату №12 не хочуть залишитися без хліба насущного
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:40 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ

Працівники хлібокомбінату №12 не хочуть залишитися без хліба насушного

У Києві через реконструкцію хлібобулочного цеху хлібокомбінату № 12 без роботи можуть залишитися сотні працівників. Про це Радіо Свобода заявили самі працівники, які у вівторок зібралися біля прохідної підприємства.

За словами Любові Стрілецької, яка пропрацювала на підприємстві понад 30 років, адміністрація переслідує свої бізнес-цілі, не дбаючи про інтереси працівників. Вона зазначає, що продукція підприємства користується попитом у споживачів Києва та області, але це не береться до уваги.

У свою чергу, директор підприємства Катерина Коваленко пояснила Радіо Свобода, що закриття не буде, лише планується перепрофілювати один із цехів під виробництво іншої продукції, через значні обсяги скорочення продажу хлібобулочних виробів.

За словами Коваленко, обсяги продукції падають через те, що у підприємства з’явилися численні конкуренти. В кінці липня, як зазначає керівник хлібокомбінату, цех буде закрито на реконструкцію, і замість хлібобулочних виробів він випускатиме пряники, печиво і соломку. За законом, як наголосила Катерина Коваленко, дається три місяці для скорочення працівників. Скільки людей втратять роботу - директор поки що не готова сказати.

У середу зранку працівники хочуть знову зібратися біля прохідної, щоб почути конкретніші відповіді про свою долю і долю підприємства.
XS
SM
MD
LG