Доступність посилання

ТОП новини

«Чорний комітет» приніс до СБУ порожні пляшки та макулатуру (ВІДЕО)


Співробітник СБУ відмовився назвати своє ім’я на акції ЧорКому
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:28 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ
Активісти «Чорного комітету» принесли до Служби безпеки України ящик з порожніми пляшками та макулатурою. Таким чином, як заявляють учасники акції, вони хочуть подякувати співробітникам СБУ за те, що ті «безглуздими і смішними діями лише роблять організації додатковий піар і вчергове підсилюють ненависть народу до влади».

Невідомий, який назвався працівником СБУ (він відмовлявся представлятись на численні вимоги журналістів), намагався переконати учасників акції, що спочатку варто обговорити доцільність проведення акції в громадській приймальні, а вже потім спілкуватися зі ЗМІ.

Офіційний лист-подяку організатори акції передали до громадської приймальні СБУ. Ящик з подарунками там приймати відмовилися. «Чорний комітет» пообіцяв відправити його поштою.

Організатори акції закликали відправляли макулатуру та порожні пляшки на Володимирську, 33. «Це буде неоціненний вклад в матеріальне становище СБУшників», – заявили вони.

Приводом для проведення акції став напад працівників СБУ на активістів «Чорного комітету» в Сімферополі 27 квітня, мовиться у заяві громадської організації.
XS
SM
MD
LG