Доступність посилання

ТОП новини

Новий гендиректор «ТВі» розповів про план «українського телебачення надії»


Артем Шевченко, якого минулого тижня проголосили новим генеральним директором телеканалу «ТВі», заявив сьогодні, що хоче створити новий «ТВі» під гаслом «Українське телебачення надії».

«Це телебачення надії, телебачення нового життя, але зі збереженням найсильніших сторін «ТВі», таких, як неупередженість, незалежність від влади, чіткий критичний дискурс стосовно суспільно важливих подій. Мова йде про зміцнення бренду. Ми будемо впроваджувати це гасло в ефір», – сказав він інтернет-виданню «Телекритика».

Артем Шевченко планує підсилити напрямок авторських програм і запросити яскравих ведучих. На його думку, «ТВі» не має сприйматись винятково як опозиційний канал.

«Я хочу, щоб це був «ТВі» з розумним обличчям. Ми розширимо дискурс, у якому сприймався «ТВі» раніше, як винятково опозиційний канал, налаштований на тотальну суцільну критику влади і більше нічого. Але ми, звісно, залишимо і критичні програми, і розслідування, але додамо також нових проектів, які покажуть, що телебачення – це більше ніж критика», – додав він.

Минулого тижня спалахнув скандал навколо прав власності на телеканал «ТВі». Новим генеральним директором телеканалу 23 квітня оголосили Артема Шевченка, який змінив у керівництві каналу Наталію Катеринчук. За повідомленнями, новим інвестором каналу став американський бізнесмен Олександр Альтман. Власник «ТВі» Костянтин Кагаловський заявив про рейдерське захоплення телеканалу. Колектив «ТВі» оголосив страйк до вирішення конфлікту між власниками телеканалу, згодом понад 30 його провідних працівників заявили про звільнення.
XS
SM
MD
LG