Доступність посилання

ТОП новини

У Києві затримали людей, які підозрюються у підпалі димової шашки біля пам’ятника Леніну


У столиці України міліція затримала двох молодих людей, яких підозрюють у підпалі димової шашки біля пам’ятника Володимиру Леніну.

Як повідомили у Відділі зв’язків з громадськістю Головного управління МВС України в Києві, 3 травня о 19.55 до чергової частини Шевченківського райуправління міліції по спецлінії «102» надійшло повідомлення від чоловіка, який охороняв пам’ятник Леніну на бульварі Тараса Шевченка. Він зазначив, що два невідомі молодики поклали до монумента пакет з квітами, після чого сталося задимлення.

Після проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці затримали двох місцевих жителів. Однин з них, 1992 року народження, є членом партії «Всеукраїнське об’єднання Свобода» та мав при собі посвідчення журналіста. Інший, 1995 року народження, є студентом одного із навчальних закладів Києва. Було встановлено, що за кілька хвилин до вказаного часу в зазначеному місці під приводом покладання квітів до пам’ятника вони підпалили димову шашку.

Стосовно затриманих складено протоколи про адміністративне правопорушення (дрібне хуліганство), після чого обох відпустили до вирішення справи в суді, повідомила міліція.
XS
SM
MD
LG