Доступність посилання

ТОП новини

У Киргизстані почали власне розслідування катастрофи американського літака (ВІДЕО)


У Киргизстані розбився американський військовий літак
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:52 0:00

У Киргизстані розбився американський військовий літак

Міністерство внутрішніх справ Киргизстану оголосило в суботу, що починає власне кримінальне розслідування у справі катастрофи американського військового літака-паливозаправника, що сталася в п’ятницю.

А головний транспортний прокурор країни Кубаничбек Мамакеєв повідомив, що розслідування розглядатиме три головні ймовірні причини катастрофи: людська помилка екіпажу, технічні негаразди чи неякісне авіапальне, яке постачає для бази США в Киргизстані місцева киргизстанська компанія.

Рятувальники на місці події повідомили тим часом у суботу, що знайшли тіла всіх трьох членів екіпажу в уламках літака, які розкидало на великій площі.

Літак KC-135 Stratotanker із вантажем пального на борту, який летів із американського Центру транзитних перевезень на міжнародному летовищі «Манас» неподалік столиці Киргизстану Бішкека до Афганістану, впав приблизно через 10 хвилин після злету приблизно за 90 кілометрів від Бішкека. За словами декого з очевидців, виглядало на те, що літак спалахнув і вибухнув у повітрі.
XS
SM
MD
LG