Доступність посилання

ТОП новини

У Мелітополі знайшли мертвим депутата міськради


У Мелітополі Запорізької області в неділю знайшли мертвим депутата міської ради Олега Балицького, який загинув за невідомих обставин, повідомило агентство «Інтерфакс-Україна» з посиланням на помічника прокурора Запорізької області Маріанну Піскунову.

За повідомленням, тіло Балицького виявила його дружина, яка прийшла вдосвіта з церкви. За даними слідства, ознак насильницької смерті на тілі виявлено не було. Як повідомила дружина загиблого, востаннє вона бачила чоловіка близько 23-ї години суботи, після чого пішла у храм.

На місці події працюють представники міліції та прокуратури. Мелітопольська міжрайонна прокуратура здійснює процесуальне керівництво в кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Розслідування обставин смерті депутата міськради перебуває на контролі прокуратури Запорізької області.

За даними правоохоронних органів, які наводить агентство, загиблого депутата міської ради від Партії регіонів Олега Балицького знайшли мертвим у підвалі власного будинку у пластиковій бочці з водою.

За інформацією місцевих ЗМІ, загиблий депутат міськради – брат народного депутата України Євгена Балицького.
XS
SM
MD
LG