Доступність посилання

ТОП новини

Міліція знає про осіб, які готують провокації на 9 травня у Львові – ГУМВС


Міліція Львівської області має інформацію про те, що певні люди розробляють провокаційні сценарії на 9 травня у Львові, повідомив начальник ГУМВС України у Львівській області Олександр Рудяк.

«Є різна інформація. Деякі люди розробляють певні сценарії, і ми про них знаємо», – сказав він журналістам, а на уточнювальне запитання про характер зазначених сценаріїв відповів, що йдеться про провокаційні дії під час заходів з нагоди річниці Дня Перемоги.

Рудяк також сказав, що ці люди не пов’язані з жодною з політичних партій, і висловив сподівання на те, що після оприлюднення цієї інформації «вони добре подумають».

За даними начальника ГУМВС у Львівській області, громадські та політичні організації подали 20 заявок на проведення заходів 9 травня у Львові. Для забезпечення громадського порядку будуть задіяні близько тисячі співробітників міліції безпосередньо на заходах. Раніше влада Львова звернулася з позовом до Окружного адміністративного суду про заборону всіх заходів 9 травня, окрім офіційних.
XS
SM
MD
LG