Доступність посилання

ТОП новини

Міліція не чинить перешкод охочим взяти участь у мітингу опозиції – Захарченко


Віталій Захарченко
Віталій Захарченко
Міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко запевняє, що міліція не чинить жодних перешкод людям, які хочуть прибути до Києва на акцію опозиції «Вставай, Україно!». Про це він сказав сьогодні на засіданні Верховної Ради під час години запитань до уряду, відповідаючи народному депутату Володимиру Бондаренку (фракція «Батьківщина»).

«Ніяких перешкод щодо організації мирних зібрань громадян в Україні органи внутрішніх справ чинити не збираються і таких відповідних команд ніхто не надавав», – наголосив Захарченко.

Міністр закликав представників опозиції повідомляти йому особисто, якщо вони знатимуть про якісь конкретні випадки перешкоджання.

18 травня в Києві запланований фінальний мітинг опозиційної акції «Вставай, Україно!». Цього ж дня у Києві проводитиметься ініційований Партією регіонів антифашистський марш «В Європу без фашистів».

Представники опозиції заявляють, що з різних регіонів України надходять повідомлення про перешкоджання охочим приїхати до Києва на акцію. За повідомленням, ДАІ не припускає транспорт, який перевозить мітингувальників до столиці.
XS
SM
MD
LG