Доступність посилання

ТОП новини

Підозрюваний у побитті журналістів каже, що не бив, а захищав – Сніцарчук


Підозрюваний у побитті журналістів 18 травня в Києві на допиті заявив, що не бив представників ЗМІ, а захищав їх, заявляє постраждала журналістка «5 каналу» Ольга Сніцарчук.

На своїй сторінці в Facebook вона написала, що закінчився паралельний допит. «Вадим Тітушко поводиться культурно, повторює те, що на відео: захищався і мене заодно захищав. Конфлікт почав, бо не сподобалося, що знімають. Запропонував мені спортклуб, щоб я навчилася прийомчикам. Шкода, що люди так по-дурному вляпуються. Міг би зробити шикарну спортивну кар’єру. Шкода, що міліція не відтягнула його, коли він тільки-но почав стрибати», – написала журналістка.

Минулої суботи під час висвітлення подій, що відбувалися поруч з акцією опозиції на Софійській площі, невідомі молодики атакували журналістів «5 каналу» Ольгу Сніцарчук і газети «Комерсант» Влада Соделя. Потерпілі кажуть, що протягом певного часу міліціонери, що перебували поруч, взагалі не втручалися в цей інцидент.

Сьогодні в міліції заявили, що підозрюваного у побитті журналістів затримали. Окрім того, глава МВС Віталій Захарченко повідомив, що кримінальне провадження за фактом інциденту 18 травня перекваліфіковано на «хуліганство».
XS
SM
MD
LG