Доступність посилання

ТОП новини

Прес-служба Кабміну позбавить акредитації журналістів-учасників мовчазної акції


Департамент інформації та громадських комунікацій Секретаріату Кабінету міністрів позбавить акредитації журналістів, які сьогодні на засіданні Кабінету міністрів взяли участь у мовчазній акції на підтримку журналістів, побитих 18 травня під час акцій протесту. Про це УНІАН повідомив прес-секретар прем’єр-міністра Віталій Лук’яненко.

«Прем’єр-міністр доручив позбавити акредитації учасників акції, які своєю поведінкою порушили порядок висвітлення роботи засідання Кабінету міністрів. Це законна вимога. Відповідно до закону Департамент інформації та громадських комунікацій Секретаріату КМУ, що відповідає за акредитацію, виконуватиме це доручення», – йдеться в коментарі Лук’яненка.

Засоби масової інформації, які представляють журналісти-учасники акції, зможуть акредитувати для роботи в уряді інших журналістів, повідомив прес-секретар прем’єра.

Сьогодні, 22 травня, прем’єр-міністр Микола Азаров на засіданні Кабміну виступив із вимогою позбавити акредитації журналістів, які взяли участь в акції мовчання на підтримку колег, побитих 18 травня в Києві. На початку виступу прем’єра декілька журналістів обернулися до нього спинами, на яких були прикріплені плакати з написом: «Сьогодні журналістка – завтра ваша дочка, дружина, дитина. Дійте!».
Азаров хоче вигнати журналістів з Кабміну
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:10 0:00
XS
SM
MD
LG