Доступність посилання

ТОП новини

Суд відпускає під заставу в 23 тисячі гривень підозрюваного Тітушка – ЗМІ


Підозрюваний Вадим Тітушко 18 травня 2013 року
Підозрюваний Вадим Тітушко 18 травня 2013 року
Підозрюваного в заподіянні тілесних ушкоджень журналістці «5-го каналу» Ользі Сніцарчук 18 травня в Києві Вадима Тітушка відпустили під заставу на час проведення слідства – таке рішення в середу ухвалив Шевченківський райсуд Києва. Як повідомляє «5-й канал», сума застави становитиме 22,94 тисяч гривень. При цьому слідчий пропонував залишити підозрюваного під домашнім арештом, прокурори також підтримували такий запобіжний захід, однак адвокати Тітушка, заявляючи про невинуватість їхнього підзахисного, вимагали звільнити його.

Засідання суду відбувалося в закритому режимі, й журналістів допустили до зали суду лише в момент оголошення рішення.

18 травня під час висвітлення подій, що відбувалися поруч з акцією опозиції на Софійській площі, невідомі молодики атакували журналістку «5-го каналу» Ольгу Сніцарчук і фотокореспондента газети «Комерсант» Влада Соделя. Потерпілі кажуть, що протягом певного часу міліціонери, що перебували поруч, взагалі не втручалися в цей інцидент. 21 травня в управлінні зв’язків із громадськістю МВС України заявили, що підозрюваного в побитті журналістів (20-річного жителя Київської області) затримали. Крім того, глава МВС Віталій Захарченко повідомив, що кримінальне провадження за фактом інциденту 18 травня перекваліфіковано зі статті «отримання легких тілесних ушкоджень» на статтю «хуліганство».

Підозрюваний Тітушко запевняє, що не бив журналістку Сніцарчук. Водночас в інтернеті розміщено безліч відео, де видно, що Тітушко на початку мітингу зі своїми друзями стояв біля сцени антифашистського мітингу, також в інтернеті багато відео, де видно, що саме Тітушко зі своїми товаришами провокував бійки на вулиці Велика Житомирська.
XS
SM
MD
LG