Доступність посилання

ТОП новини

«Маршу рівності» не відбулося – Іллєнко (ВІДЕО)


Проти «Маршу рівності» протестували люди з християнською атрибутикою та свободівці
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:43 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ
Колона представників ВО «Свобода» підійшла на місце проведення «Маршу рівності» проти дискримінації ЛГБТ-спільноти, коли він уже завершився. Не побачивши заходу, проти якого вони прийшли виступати, один із очільників колони, депутат Андрій Іллєнко заявив, що маршу не відбулося.

«Якби вони хотіли провести якийсь гей-парад, то провели б його в центрі міста. Те, що вони вийшли на три секунди помахати своїм райдужним прапором – то це ж нічого не означає», – зазначив він.

Висловити протест проти проведення «Київпрайду» вийшли також православні активісти. Вони прийшли вчасно, деяким із них вдалося пройти на марш під виглядом журналістів. Вони намагалися відбирати в учасників прапори і плакати, потім – спробували перекрити вулицю, однак їм перешкодила міліція.

Зараз, за повідомленнями групи громадського спостереження «Озон», яка стежила за акціями, частина з них перебралась під стіни Шевченківського райвідділу міліції, де, за інформацією протестувальників, нині перебувають їхні затримані соратники.
XS
SM
MD
LG