Доступність посилання

ТОП новини

У Донецьку ініціюють звільнення директора стадіону, який ворогує з журналістами


Голова Донецької облдержадміністрації Андрій Шишацький заявляє, що ініціюватиме звільнення директора регіонального спортивного комплексу «Олімпійський» Геннадія Каліщука.

Директор стадіону вже неодноразово мав конфлікти з представниками ЗМІ. У суботу, 25 травня, на відкритті стадіону після реконструкції він нецензурно висловлювався на адресу журналістки одного з місцевих інтернет-ЗМІ.

«Я вже дав команду готувати документи, я буду ініціювати перед обласною радою, якій підпорядковується стадіон. Я буду ініціювати розторгнення контракту з керівником РСК «Олімпійський». Сьогодні цей документ під до облради. Я сьогодні задав питання керівнику спорткомітету, що там таке, і спортсмени не задоволені, і журналісти нервують», – сказав Шишацький.

Донецький фотокореспондент інформаційної агенції «Українські новини» Ігор Ткаченко вже п’ять років судиться з Геннадієм Каліщуком за те, що той накинувся на нього з кулаками під час футбольного матчу. Каліщук намагався не дати фотографу знімати президента футбольного клубу «Шахтар» Ріната Ахметова.
XS
SM
MD
LG