Доступність посилання

ТОП новини

У Житомирській колонії повісився засуджений поляк – тюремники


У Житомирській виправній колонії № 4 повісився засуджений на 9 років громадянин Польщі, повідомили в прес-службі управління пенітенціарної служби України в Житомирській області.

За повідомленням, тіло чоловіка виявили на території виробничої зони 25 травня.

«У нічний час на території виробничої зони, де зазначений засуджений працював у третю зміну, співробітники установи знайшли засудженого в підвішеному стані. Реанімаційні заходи з боку медичного персоналу установи позитивних результатів не дали. На місце події викликали бригаду швидкої медичної допомоги, яка констатувала біологічну смерть засудженого», – йдеться в повідомленні.

При цьому в облуправлінні відомства стверджують, що «видимих причин і обставин самогубства засудженого, конфліктів із засудженими та співробітниками колонії не було, на оперативно-профілактичному обліку засуджений не перебував».

За повідомленням, загиблий громадянин Польщі 1959 року народження був засуджений у 2012 році на 9 років 2 місяці позбавлення волі за контрабанду через державний кордон України психотропних речовин. У Житомирській виправній колонії він перебував від грудня минулого року.
XS
SM
MD
LG