Доступність посилання

ТОП новини

Янукович подав депутатам послання у письмовій формі – Єфремов


Віктор Янукович під час виступу в парламенті, 7 лютого 2012 року
Віктор Янукович під час виступу в парламенті, 7 лютого 2012 року
Президент України Віктор Янукович направив до Верховної Ради своє щорічне послання у письмовій формі. Про це лідер парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов повідомив в інтерв’ю російському агентству РІА «Новости».

«Президент подав відповідне послання до Верховної Ради, наскільки мене інформували, воно вже є у письмовій формі в парламенті. Я не знаю, чи роздано його депутатам, проте я сам ще його не одержав», – сказав Єфремов.

При цьому він не виключив, що президент може особисто прийти до парламенту і виступити з посланням перед депутатами за умови, що опозиція не влаштує в залі черговий демарш.

«Поведінка депутатів опозиційних фракцій настільки некоректна, неетична й аморальна, що виступати перед тим парламентом, який стоїть і щось кричить на противагу, погодитеся, не зовсім пристойно», – додав Єфремов.

Конституція України передбачає щорічні виступи президента з посланням у Верховній Раді. Востаннє Янукович виступав з трибуни парламенту в лютому 2012 року. Тоді президент, вже перебуваючи на трибуні, кілька хвилин не міг розпочати виступ. Опозиція скандувала: «Юлі – волю!», закликаючи звільнити з ув’язнення екс-прем’єра Юлію Тимошенко.
XS
SM
MD
LG