Доступність посилання

ТОП новини

Журналісти прибрали намет з-під МВС (ВІДЕО)


Брифінг «Стоп цензурі!» під МВС
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:38 0:00
ЗАВАНТАЖИТИ
Активісти руху «Стоп цензурі!» прибрали тимчасовий намет з-під Міністерства внутрішніх справ України. Проте кампанію з вимогою покарати винних у побитті журналістів Ольги Сніцарчук та Влада Соделя продовжуватимуть, заявили журналісти на брифінгу під МВС.

Минуло вже 10 днів з дня нападу, однак міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко і його підлеглі зробили замало для розслідування інциденту, йдеться у офіційній заяві руху «Стоп цензурі!».

Журналісти так само засудили бездіяльність Адміністрації президента.

Від правоохоронців вимагають проведення ефективного розслідування побиття журналістів, проведення службової перевірки щодо бездіяльності міліціонерів, які не намагались перешкодити людям, що били журналістів, та оприлюднення її результатів. Серед вимог також щотижневий публічний звіт про хід розслідування.

27 травня активісти руху «Стоп цензурі!» встановили намет (тимчасовий інформаційний центр) біля будівлі МВС, щоб нагадувати правоохоронцям про необхідність розслідування справи побиття журналістів під час мітингів опозиції та влади. Дві доби у наметі чергували журналісти і громадські активісти.

Журналістів Ольгу Сніцарчук та Влада Соделя побили «особи спортивної зовнішності» під час антифашистського мітингу та мітингу опозиції «Вставай, Україно!» 18 травня.
XS
SM
MD
LG