Доступність посилання

ТОП новини

Донецькі телеканали відмовилися показувати анонси акції опозиції – Яценюк


Арсеній Яценюк
Арсеній Яценюк
Донецькі телеканали не захотіли показувати анонси акції «Вставай, Україно!», запланованої на 31 травня, і відмовили в ефірах лідерам опозиції. Про це в інтерв’ю інтернет-виданню «Остров» заявив один із лідерів опозиції Арсеній Яценюк

«Нас не пустили з анонсами акції на телебачення, і, до речі, відмовили в ефірах лідерам опозиції в провідних донецьких телеканалах. Ну, нічого, в таких умовах живемо», – сказав Яценюк.

За його словами, опозиція розуміє, що влада чинитиме перешкоди акції «Вставай, Україно!» в Донецьку. «Їм би розуму вже набратися після 18 травня», – заявив голова фракції «Батьківщина».

Водночас, зауважив він, опозиція повідомила владі про проведення акції згідно із законом. Відповідаючи на запитання про альтернативні заходи, які організовує донецька влада у той самий час, що й акція опозиції, зокрема, до Дня захисту дітей, Яценюк зазначив: «Якщо вони бояться опозицію так, що дітей виставлятимуть, ну що ж – няньчитимемо дітей».

Яценюк зауважив, що рішення провести акцію в Донецьку було давно продуманим. За його словами, опозиція очікує, що до акції приєднаються і жителі прилеглих міст, зокрема Маріуполя, а також інших областей. «Луганськ обов’язково приїде», – сказав він.

Сьогодні о 16:00 у Донецьку має відбутися акція опозиції «Вставай, Україно!».
XS
SM
MD
LG