Доступність посилання

ТОП новини

Рада не змогла направити в комітети «виїзні законопроекти»


«Виїзне засідання» депутатів більшості, 4 квітня 2013 року
«Виїзне засідання» депутатів більшості, 4 квітня 2013 року
Верховній Раді України не вистачило голосiв, щоб направити п’ять законопроектiв, ухвалених за основу на виїзному засiданнi парламенту 4 квiтня, до комiтетiв для пiдготовки до повторного другого читання. За це рiшення проголосували 180 народних депутатiв iз 354, що зареєструвалися сьогодні в залi.

Зокрема, пропонувалося направити до комiтетiв проект закону про внесення змiн до статті 21 закону про судову експертизу щодо кадрового забезпечення, законопроект про внесення змiн до закону про екстрену медичну допомогу, що стосується бюджетного фiнансування, законопроект про внесення змiн до деяких законодавчих актiв у зв’язку з запровадженням держреєстрацiї майнових прав на нерухоме майно, законопроект про погашення заборгованостi держпiдприємств вугiльної промисловостi до Фонду соцстрахування вiд нещасних випадкiв на виробництвi, законопроект про внесення змiн до закону «Про угоду про розподiл продукції» стосовно держрегулювання складання, пiдписання і виконання угод.

Пiзнiше депутати також не проголосували за ухвалення в цiлому закону про особливостi дiяльностi санацiйного банку, i вiдмовилися направити його на повторне друге читання.

Голова Верховної Ради Володимир Рибак оголосив, що має намір узгодити з лiдерами фракцiй питання про розгляд цих законопроектів.

Раніше мiж керiвниками фракцiй була домовленість про те, що законопроекти, ухвалені на виїзному засiданнi парламенту, направлять до профiльних комiтетiв для пiдготовки до повторного другого читання.

4 квiтня депутати бiльшостi провели засiдання в актовiй залi комiтету Верховної Ради, оскiльки сесiйну залу парламенту на вулиці Грушевського заблокували опозицiонери.
XS
SM
MD
LG