Доступність посилання

ТОП новини

Нацбюро розслідувань авіаподій з’ясовує причини падіння літака Як-52 біля Києва


Національне бюро розслідувань авіаційних подій та інцидентів із цивільними повітряними суднами з’ясовує причини падіння літака Як-52 поблизу аеродрому «Чайка» біля Києва.

Як повідомила прес-служба Міністерства інфраструктури України, в суботу об 11:03 поблизу аеродрому «Чайка» в Києві зазнав аварії літак Як-52, який здійснював навчально-тренувальний політ у районі аеродрому.

На борту літака перебували дві людини. Внаслідок катастрофи пілот літака загинув, а іншу особу з травмами доправили до лікарні.

«Розслідування події, яке здійснює комісія Національного бюро розслідувань авіаційних подій та інцидентів з цивільними повітряними суднами, перебуває на контролі віце-прем’єр-міністра України Олександра Вілкула», – наголошено в повідомленні.

За словами транспортного прокурора Сергія Олійника, які наводить «5 канал», це був ознайомлювальний політ. У літака на висоті 200 метрів відмовив двигун, машина ввійшла в піке й упала поблизу аеродрому.

Постраждалого та тіло пілота з літака діставали будівельники, які перебували неподалік місця катастрофи, повідомив «5 канал».
XS
SM
MD
LG