Доступність посилання

ТОП новини

Майже 70% українців не планують відпочити цього літа – дослідження


68% українців не планують цього літа відпочивати. Про це інформує УНІАН із посиланням на результати опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС).

Ствердно відповіли на запитання про намір відпочити 21% опитаних українців. При цьому 13% респондентів планують провести відпочинок у Криму, Карпатах та інших місцях України. На дачах і в заміських будинках відпочиватимуть 6% опитаних, в селі у родичів – 4%.

Як і в попередні роки, кількість тих, хто планує поїздки за кордон, складає лише 2% всього населення України.

Як показало дослідження, мешканці східного регіону більше орієнтовані на відпочинок в межах України (16%), ніж представники інших регіонів: у центральному таких 13%, південному – 11%, у західному – 10%.

Методом інтерв`ю у період 21-30 травня 2013 року опитано 2030 респондентів, що мешкають в усіх областях України (включно з Києвом) та в Криму за випадковою вибіркою, репрезентативною для населення України віком від 18 років.

Похибка вибірки не перевищує 3.3% для показників, близьких до 50%; 2,8% – для показників, близьких до 25%; 2,0% – для показників, близьких до 10%; 1,4% – для показників, близьких до 5%.
XS
SM
MD
LG