Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко привітала круглий стіл опозиції і влади


(архівне фото)
(архівне фото)
Колишня прем’єр-міністр Юлія Тимошенко привітала в понеділок рішення лідерів опозиційних фракцій Верховної Ради щодо проведення круглого столу з представниками влади та президентом Віктором Януковичем, мовиться в її зверненні, яке оприлюднене на сайті партії «Батьківщина», лідером якої вона є, і на її особистому сайті.

«На круглому столі має відбутися глибока публічна дискусія з метою пошуку способів зупинення сповзання країни у прірву бездержавності, остаточної дискредитації всіх політичних інституцій, руйнації засадничих моральних цінностей, зупинення ескалації холодної громадянської війни за штучним розподілом нації на «фашистів» та «антифашистів», – заявила Тимошенко.

Крім того, вона висловила сподівання, що під час цієї зустрічі буде узгоджена «дорожня карта» шляху України до Європейського союзу.

Тимошенко також вважає, що на цю зустріч доцільно запросити широке коло представників ЗМІ, лідерів та представників громадських рухів.

«Ця публічна зустріч не може вважатися легалізацією корумпованого авторитаризму та українофобства режиму, а може стати лише механізмом, який уповільнить деградацію України до моменту усунення від влади правлячої «Сім’ї», – додала вона.

У понеділок президент Віктор Янукович, за повідомленнями, дав згоду на проведення зустрічі з участю лідерів парламентських фракцій десь цього тижня.
XS
SM
MD
LG