Доступність посилання

ТОП новини

Київська влада пообіцяла не звільняти хліборобів масово


Протест працівників хлібозаводу під Кабінетом міністрів, Київ, 12 червня 2013 року
Протест працівників хлібозаводу під Кабінетом міністрів, Київ, 12 червня 2013 року
У Київській міській державній адміністрації висловили підтримку «власного столичного виробника» і заявили, що не допустять масового звільнення членів трудового колективу хлібокомбінату №12 товариства «Київхліб», повідомила в середу прес-служба КМДА.

За повідомленням, із працівниками комбінату зустрілася директор департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА Людмила Денисюк, яка заявила, що в КМДА скличуть термінову робочу нараду з цього приводу, до участі в якій запрошують і власників, і працівників товариства «Київхліб», щоб «разом досягти конкретних домовленостей».

У середу в Києві п’ять працівників хлібокомбінату №12 оголосили безстрокове голодування під Кабінетом міністрів на знак протесту проти скорочення працівників підприємства. Як повідомляють організатори акції, київський хлібокомбінат №12 закривають нібито на реконструкцію, а насправді, на їхню думку, «на замовлення» власника нового приватного хлібокомбінату, який відкрили у передмісті Києва. За їхніми словами, це вже шостий хлібозавод, який закриватимуть у Києві за останній час.
XS
SM
MD
LG