Доступність посилання

ТОП новини

Кисельов: вказівок, що висвітлювати у новинах, мені ніхто не дає


Російський тележурналіст Євген Кисельов, який віднедавна є ведучим щотижневої підсумкової програми на телеканалі «Інтер», заявляє, що не отримує вказівок щодо наповнення свого ефіру. Про це він сказав в ефірі Радіо Свобода.

«Мені ніхто не дзвонить, ніхто не дає вказівок щодо того, яку тему давати першою, яку останньою, а яку взагалі не ставити», – зазначив він.

За словами Кисельова, на своєму новому місці роботи він прагне зробити програму на кшталт «Итогов», яку він вів на російському телебаченні від 1992 до 2003 року.

«Програму «Итоги» я вів 11 років, я прекрасно знаю, як її робити. Те, що я планую робити на «Інтері» – не відразу, а поступово – повернутися до старих-добрих «Итогов», осучаснених, з урахуванням того, що існують уже різні нові форми програм, нові технологічні можливості. Зараз програма тіснувата, там усього 45 хвилин», – зазначив він.

У відповідь на запитання, як йому працюється з керівництвом Inter Media Group, а також із Савіком Шустером, Євген Кисельов заявив: «У Ганни Безлюдної (керівника Inter Media Group – ред.) своя сфера відповідальності, у мене – своя. Ми дуже рідко перетинаємося. Навіть територіально ми в різних місцях. Простору на телеканалі всім вистачає. Щодо Савіка Шустера – у нього програма, яку він робить у своїй студії, цю програму у нього «Інтер» купує».

Євген Кисельов також прокоментував ситуацію, яка склалася на телеканалі у зв’язку із закриттям його проекту «Велика політика» та приходом на канал на якийсь час Ганни Безулик.

«Ніякого конфлікту немає. Що відбулося? З якихось міркувань попереднє керівництво вирішило припинити проект «Велика політика» і запустити інший. Цей інший виявився, відверто кажучи, провальним. Не знаю, чому. Програма була непродумана, не вибудувана. Попри впізнаваність Ганни Безулик, її популярність для мене – велика загадка. Я вже про це казав. Я не знаю, як вона перетворилася на зірку. На мою думку, даних для цього у неї немає. Я б її ведучою на свій канал не взяв», – заявив він.

На початку року «Інтер» закрив політичне ток-шоу «Велика політика» з Євгенієм Кисельовим, замість нього на каналі почало виходити суспільно-політичне ток-шоу «Справедливість» з Ганною Безулик. Однак наприкінці лютого проект в ефірі змінив «Шустер live».
XS
SM
MD
LG