Доступність посилання

ТОП новини

Стан здоров’я Тимошенко різко погіршився – дочка


Стан здоров’я екс-прем’єра Юлії Тимошенко, яка перебуває на лікуванні в Харкові, різко погіршився. Про це після відвідування екс-прем’єра заявила її дочка і захисник Євгенія Тимошенко.

За її словами, різке погіршення стану здоров’я відбулося у п’ятницю, 14 червня. «У п’ятницю при призначеній терапії їй стало гірше, був дуже сильний простріл, усе пішло й у праву ногу, і в руку, і зараз практично будь-який рух викликає дуже гострий біль, незважаючи навіть на сильне знеболювальне», – сказала Євгенія Тимошенко після побачення з матір’ю.

Як заявила захисник, екс-прем’єр перебуває в палаті, майже увесь час лежить, пересувається тільки зі сторонньою допомогою, і при цьому навіть не може взутися.

«Стан дуже серйозний», – сказала Євгенія Тимошенко.

Дочка екс-прем’єра висловила сподівання на швидкий приїзд лікарів Тимошенко з берлінської клініки «Шаріте». Дата приїзду поки що невідома, зауважила дочка Тимошенко.

Сьогодні пенітенціарії заявили, що як виняток дозволили зустріч Тимошенко з дочкою Євгенією не в кімнаті для побачень, а в медичній палаті в Центральній клінічній лікарні «Укрзалізниці».

Минулого тижня «Батьківщина» заявила про різке погіршення стану здоров’я Тимошенко.
XS
SM
MD
LG