Доступність посилання

ТОП новини

Президент Білорусі прибув до України з візитом із позашлюбним сином


Під час похорону президента Венесуели Уго Чавеса Олександр Лукашенко теж стояв біля труни з Миколою, фото 8 березня 2013 року
Під час похорону президента Венесуели Уго Чавеса Олександр Лукашенко теж стояв біля труни з Миколою, фото 8 березня 2013 року
Президент Білорусі Олександр Лукашенко прибув у понеділок із офіційним візитом до України, в перебігу якого він має провести у вівторок переговори з колегою з України Віктором Януковичем.

Як видно на кадрах державного телебачення Білорусі, разом із ним до Києва прибув і його наймолодший позашлюбний син Микола, якому скоро має сповнитися дев’ять років.

На початку візиту Лукашенко поклав вінок до могили Невідомого солдата, а потім ушанував пам’ять жертв Голодомору в Україні, повідомила «Белтелерадіокомпанія».

Як повідомила напередодні візиту прес-служба президента України, в перебігу українсько-білоруських переговорів на найвищому рівні мають обговорити «тематику поглиблення взаємовигідної співпраці між двома державами, насамперед у торговельно-економічній і культурно-гуманітарній галузях, а також вирішення питання договірно-правового оформлення державного кордону між Україною та Республікою Білорусь».

Крім того, під час візиту передбачається підписання низки важливих договірних документів, спрямованих на розширення двосторонньої взаємодії, зокрема, у сферах охорони навколишнього середовища і природокористування, захисту прав споживачів, мовиться в повідомленні.

Останнім часом Лукашенко постійно їздить у закордонні візити з Миколою. Зокрема, так було у травні під час візиту до Вірменії чи в березні до Венесуели, на похорон тамтешнього президента Уго Чавеса.
XS
SM
MD
LG