Доступність посилання

ТОП новини

Після сутички на Миколаївщині до лікарні доправили кількох людей – міліція (ВІДЕО)


Фото з Facebook Arkady Kornatsky: https://www.facebook.com/arkady.kornatsky.7
Фото з Facebook Arkady Kornatsky: https://www.facebook.com/arkady.kornatsky.7
Міліція Миколаївщини заявляє, що втрутилася в конфлікт, який виник у селі Чаусове-2 довкола агрофірми колишнього кандидата в депутати від опозиції у 132-му окрузі Аркадія Корнацького.

Як повідомляє прес-служба МВС у Миколаївській області, при виїзді на місце події слідчо-оперативна група встановила, що «між двома агрофірмами, які вирішували питання, кому належить урожай зернових культур на вказаній землі, виникла конфліктна ситуація, під час якої були завдані тілесні ушкодження представникам як з однієї сторони, так і з іншої».

Як повідомив керівник УМВС України в Миколаївській області генерал-майор міліції Валентин Парсенюк, внаслідок цього декількох громадян доправили до медичного закладу.
Відео з каналу Vikki Logan на youtube.com

За його словами, на даний час міліція зупинила конфлікт. «Вирішується питання щодо організації зустрічі між представниками обох фірм для врегулювання конфліктної ситуації. Міліція виключно займається охороною громадського порядку та вживає заходи щодо недопущення отримання громадянами тілесних ушкоджень та подальшого розвитку конфліктної ситуації», – сказав Парсенюк.

Тим часом у прес-службі Аркадія Корнацького заявили, що внаслідок конфлікту постраждали п’ятеро людей.

Раніше Корнацький повідомив Радіо Свобода, що в селі Чаусове-2 на Миколаївщині відбулася спроба силового захоплення його агрофірми.

За його словами, близько 80 «братків» зі зброєю спробували зайти на територію підприємства і поранили кількох людей.
XS
SM
MD
LG