Доступність посилання

ТОП новини

На зустріч до Януковича від «Батьківщини» пустили лише Яценюка (ВІДЕО)


Арсеній Яценюк виступив перед пресою
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:42 0:00
На зустріч президента України Віктора Януковича з керівниками парламентських фракцій від фракції «Батьківщина» пустили лише її лідера, Арсенія Яценюка, заявляє народний депутат України від цієї політичної сили Андрій Сенченко.

У повідомленні на сайті «Батьківщини» йдеться про те, що народних депутатів фракції, які прийшли на зустріч в адміністрацію президента, не допустили на зустріч з Віктором Януковичем «за допомогою молодиків у спортивній формі».

«Вся фракція намагалася пройти за лідером фракції Арсенієм Яценюком до кабінету президента, проте на другому поверсі дорогу депутатам було перекрито близько 15 особами бандикуватої зовнішності, у яких були рації», – сказала депутат Людмила Денісова.

Депутатам сказали спуститися і почекати завершення зустрічі на першому поверсі у прес-центрі, де вони зараз і перебувають.

Із лідерів трьох опозиційних фракцій на зустріч прийшов лише Арсеній Яценюк. Лідери УДАРу Віталій Кличко і ВО «Свобода» Олег Тягнибок відмовилися прийти до Януковича і закликали його особисто виступити у Верховній Раді.
XS
SM
MD
LG