Доступність посилання

ТОП новини

Війна з кілограмами: у США зростає популярність нового методу схуднення


Для багатьох скинути зайву вагу стає справжньою війною з власним тілом. Обійтись без військових дій можна за допомогою нової програми ліквідації жирових клітин – «Боді скалптінг». Її розробники кажуть, що за одну процедуру пацієнт може втратити до десяти сантиметрів об’єму талії. 29-річна Мелісса, після народження двох дітей ніяк не могла позбутися небажаних кіло.

«У мене жирок на животі, який ніяк не хоче зникати. Звичайно, я можу говорити – я ж народила своїх дітей, але старшому вже 6», – каже жінка.

Після першої процедури талія її стала на п’ять сантиметрів стрункішою. Сама процедура безболісна. Спочатку на шкіру наноситься спеціальний гель, а потім ультразвуковий апарат поступово розщеплює жирові клітини.

Вібрація стимулює жирові клітини таким чином, що стінки їх ламаються, жир витікає, а відтак виходить з організму через печінку та лімфатичну систему. 10 хвилин на цьому стимуляторі дорівнює годині на кардіо тренажері. Втім, додають експерти, підтримувати форму – це вже відповідальність самого пацієнта.

«Це так, як в дієті. Остаточний результат залежить від того, настільки, клієнт готовий докорінно змінити свої звички з тим, щоб знову не набрати вагу», – каже технолог Джекі Фут.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG