Доступність посилання

ТОП новини

FEMEN заявив про закриття сторінок у фейсбуці


FEMEN повідомили, що їхні сторінки у фейсбуці заблокували
FEMEN повідомили, що їхні сторінки у фейсбуці заблокували
Жіночий феміністський рух FEMEN, який виник в Україні, а нині діє в багатьох країнах світу, повідомив сьогодні, що його основні сторінки у соціальній мережі «Фейсбук» останніми днями заблоковані адміністрацією мережі.

FEMEN оскаржив це закриття і просить компанію «Фейсбук» розібратися в інциденті і «щонайшвидше повернути жіночій революції її основний рупор», мовиться в повідомленні.

«FEMEN – не порнографія!» – звернувся рух до засновника мережі Марка Цукерберґа.

За даними руху, на закриті сторінки – основну сторінку FEMEN, а також його французького підрозділу – підписані близько 170 тисяч людей.

На принт-скрині сторінки FEMEN у фейсбуці, що його рух розмістив на своєму сайті femen.org, видно повідомлення, що сторінка заблокована через порушення умов використання. «Зокрема, на вашій сторінці зауважили наявність матеріалів, що містять зображення оголеного тіла, матеріалів порнографічного змісту чи матеріалів із пропозицією сексуальних послуг», – мовиться в тексті попередження.

Рух FEMEN відомий протестами з різних приводів під гаслами за права жіноцтва, що їх активістки руху здійснюють переважно напівроздягнені, з оголеними грудьми.
XS
SM
MD
LG