Доступність посилання

ТОП новини

Тимошенко рекомендують якнайшвидше зробити операцію – дочка


Євгенія Тимошенко
Євгенія Тимошенко
Колишній прем’єр Юлія Тимошенко потребує операції, заявила її дочка Євгенія, посилаючись на рекомендації німецьких лікарів із клініки «Шаріте».

«У зв’язку з погіршенням здоров’я моєї мами, з ускладненнями її болю, рецидивом з болем у спині, пов’язаним із грижею, вони рекомендують операцію», – сказала Євгенія Тимошенко.

За її словами, таке хірургічне втручання повинно запобігти появі рецидивів у майбутньому. Дочка екс-прем’єра наголосила, що лікарі клініки «Шаріте» пропонують зробити цю операцію якнайшвидше. «Якщо таку операцію не буде проведено, вони вважають, що неможливо передбачити подальший розвиток її стану, який уже зараз критичний. Вона не може ходити навіть із ходунками.Не виключають навіть інвалідизації, якщо таку операцію не буде проведено», – наголосила Євгенія Тимошенко.

Дочка екс-прем’єра зазначила, що її сім’я довіряє українським лікарям, «які роблять усе можливе», проте усвідомлює, що українські фахівці перебувають «під жорстоким тиском». Тому, за словами Євгенії Тимошенко, родичі екс-прем’єра наполягають на тому, щоб операцію проводили саме німецькі лікарі з клініки «Шаріте».

Минулого місяця міністр закордонних справ Німеччини Ґідо Вестервелле, перебуваючи в Києві, під час зустрічі з президентом України Віктором Януковичем нагадав про готовність Німеччини прийняти на лікування екс-прем’єра України Юлію Тимошенко.
XS
SM
MD
LG