Доступність посилання

ТОП новини

Працівник СБУ, якого звинувачують у смертельному ДТП, був тверезий – прокуратура


У зразках крові співробітника СБУ, з вини якого, за попередньою інформацією, сталася резонансна ДТП у Києві, алкоголю не виявили. Про це повідомив прокурор Центрального регіону з нагляду за дотриманням законів у військовій сфері Юрій Війтєв.

Водночас, як повідомляє прес-служба відомства, прокурор наголосив, що, незважаючи на результати експертизи, співробітник СБУ відповідатиме за законом.

Під час досудового розслідування перевірять дотримання вимог інструкції з виявлення у водіїв ознак алкогольного сп’яніння співробітниками медустанови, в яку з місця ДТП доправили ймовірного винуватця події.


22 червня вранці на Інтернаціональній площі в Києві сталася ДТП за участю чотирьох автомобілів. Після зіткнення один із автомобілів, за кермом якого перебував співробітник СБУ, перекинувся. За попередніми даними, саме цей водій, проігнорувавши правила дорожнього руху, зокрема червоне світло світлофора, став винуватцем ДТП. Пасажирка цього автомобіля від отриманих тілесних ушкоджень померла на місці, ще один пасажир помер згодом у лікарні.
XS
SM
MD
LG