Доступність посилання

ТОП новини

У «Батьківщині» виступили проти нової сесії Київради 11 липня


Фракція «БЮТ-«Батьківщина» у Київській міській раді виступає проти проведення засідання столичної міськради, призначеного на 11 липня, і готує план протидії, заявила в понеділок лідер фракції Тетяна Меліхова.

«Фракція «БЮТ-«Батьківщина» у Київраді проти проведення будь-яких засідань нелегітимної Київради. Наразі фракція контролює перебіг підготовки до пленарного засідання Київради 11 липня й закликає всіх депутатів саботувати засідання – не йти на нього і не реєструватися в сесійній залі, і готує план дій», – цитує агентство «Інтерфакс-Україна» повідомлення прес-служби фракції «БЮТ-«Батьківщина» в Київраді.

«Якщо більшість не дослухається до наших закликів і дійде до того, що сесія Київради все-таки відбудеться, то фракція «БЮТ-«Батьківщина» буде присутня в сесійній залі на засіданні. Остаточний план дій буде опрацьовано на зборах фракції», – заявила Меліхова.

У понеділок секретар Київради Галина Герега, яка керує цим органом за відсутності в Києві міського голови, підписала розпорядження скликати пленарне засідання Київської міської ради 11 липня. Опозиція вважає, що п’ятирічний термін нинішнього скликання Київської міськради завершився 2 червня, надалі цей орган нелегітимний. У владній Партії регіонів переважно вважають, що нинішній склад Київради має працювати аж до чергових виборів у 2015 році.
XS
SM
MD
LG