Доступність посилання

ТОП новини

Клініка «Шаріте»: Тимошенко справді стало гірше


Голова правління клініки «Шаріте» Карл-Макс Айнгойпль (у центрі) під час останнього пербування в Харкові, 10 червня 2013 року
Голова правління клініки «Шаріте» Карл-Макс Айнгойпль (у центрі) під час останнього пербування в Харкові, 10 червня 2013 року
Голова правління німецької клініки «Шаріте» Карл-Макс Айнгойпль підтверджує, що здоров’я Юлії Тимошенко різко погіршилося понад два тижні тому.

«Це трапилося саме того тижня, коли Александр Квасневський і Патрік Кокс були в Україні (як казали наближені до Тимошенко, 15 червня). Так, вона й далі не готова, щоб їй робили операцію в Україні», – розповів Айнгойпль виданню «Коммерсант-Украина».

Голова правління клініки «Шаріте» також запевняє в готовності надати Тимошенко необхідне лікування в Німеччині. Він нагадав, що німецькі лікарі були в колишнього українського прем’єра понад тиждень тому.

«Наша пропозиція лікувати її тут, у Берліні, залишається в силі. Якби президент Віктор Янукович був готовий до такого жесту – це тільки підвищило б повагу до нього», – зазначив німецький лікар.

1 липня дочка екс-прем’єра Євгенія Тимошенко з посиланням на рекомендації німецьких лікарів з клініки «Шаріте» повідомила, що її матері потрібна термінова операція.

Водночас головлікар ЦКЛ № 5 у Харкові Михайло Афанасьєв повідомив, що Тимошенко відмовляється від проведення операції та попереднього її обстеження в Україні, а в міністерстві охорони здоров’я України заявили, що операція Тимошенко не на часі.
XS
SM
MD
LG