Доступність посилання

ТОП новини

Пшонка звільнив прокурора Врадіївського району


Віктор Пшонка
Віктор Пшонка
Генеральний прокурор Віктор Пшонка звільнив прокурора Врадіївського району Миколаївської області Сергія Мочалка. Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури.

За повідомленням, Мочалка звільнили «за неналежне виконання своїх функціональних обов’язків у сфері забезпечення нагляду за законністю під час проведення слідства органами внутрішніх справ».

Крім того, в ГПУ повідомили, що в Миколаївську область виїхали співробітники центрального апарату Генпрокуратури – «у зв’язку з резонансним злочином стосовно 29-річної жительки Врадіївського району та подій, що сталися 01 липня 2013 року».

Раніше міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко відсторонив від посади керівника управління МВС у Миколаївській області Валентина Парсенюка, а також керівника Врадіївського райвідділу міліції.

Минулої ночі жителі Врадіївки взяли штурмом і утримували райвідділ, оскільки вважали, що міліціонери переховують одного з учасників зґвалтування 29-річної місцевої жительки.

Жінку сильно побили і зґвалтували наприкінці минулого тижня, зараз вона з травмами перебуває в лікарні. Серед двох підозрюваних є працівник міліції. Жінка заявляла, що до злочину причетний і ще один міліціонер, але правоохоронці заперечують це. За їхніми словами, цей чоловік був на чергуванні того вечора. Відеозапис, який має це підтвердити, зараз вивчають.
XS
SM
MD
LG