Доступність посилання

ТОП новини

Жертва зґвалтування зі Врадіївки вже встає з ліжка – родичі


Ірина Крашкова, яка стала жертвою зґвалтування у ніч із 26 на 27 червня і яка впізнала у нападниках двох міліціонерів, встає на ноги і намагається ходити по лікарняній палаті, повідомила Радіо Свобода дружина її брата Наталія, яка доглядає за нею. Наталія спростувала чутки, що потерпілій стало гірше.

«Зараз їй легше. Почувається відносно добре, встає з ліжка, пересувається – але з нашою допомогою, дуже обережно. Після того, що сталося, в неї залишився страх, і добре, що до неї не пускають сторонніх. Першого дня після нападу до її палати прийшло одночасно дуже багато міліціонерів», – заявила Наталія.

Жінка не змогла підтвердити чи спростувати повідомлення в ЗМІ про те, що серед тих правоохоронців був і міліціонер Євген Дрижак, в якому Ірина впізнала нападника і якого заарештували за рішенням суду лише сьогодні.

Жителі Врадіївки після нападу на 29-річну жінку не припиняють акцію протесту. З 1 на 2 липня вони взяли штурмом райвідділок міліції після того, як правоохоронці відмовлялися затримати і ховали від людей свого колегу Євгена Дрижака, який нині є одним із трьох підозрюваних у справі.
XS
SM
MD
LG