Доступність посилання

ТОП новини

Секретар РНБО Клюєв захищає честь у Печерському суді


Секретар Ради національної безпеки і оборони України Андрій Клюєв
Секретар Ради національної безпеки і оборони України Андрій Клюєв
Сьогодні Печерський районний суд Києва розпочне розгляд позову секретаря Ради національної безпеки і оборони України Андрія Клюєва до голови парламентської фракції «Батьківщина» Арсенія Яценюка про захист честі, гідності та ділової репутації.

Предметом позову є твердження Яценюка, ніби Клюєв координує перехід депутатів Верховної Ради з опозиційних до провладної фракції. Яценюк також каже про причетність секретаря РНБО до подій у Києві 18 травня, коли відбулося побиття журналістів.

«Клюєв образився на те, що я розповів правду, що він займається політичною корупцією у Верховній Раді, що він скуповував в минулому і цьому скликанні Верховної Ради «тушок», і про те, що він був причетним до акції 18 травня, коли побили журналістів», – сказав Яценюк 19 червня після зустрічі президента Віктора Януковича з керівництвом парламенту і лідерами фракцій.

Секретар РНБО Андрій Клюєв у своєму позові вимагає від голови парламентської фракції «Батьківщина» Арсенія Яценюка вибачень за поширення цієї інформації, яку вважає неправдивою. Про жодні матеріальні компенсації у позові чиновника не йдеться.
XS
SM
MD
LG