Доступність посилання

ТОП новини

У поліції Москви не знають, хто напав на «Московский комсомолец»


У прес-службі московської поліції повідомили, що не знають, хто саме напав на редакцію газети «Московский комсомолец», інформує УНІАН. «Про те, що це українські націоналісти, нічого сказати не можу. У нас даних про затримання немає», – сказав черговий офіцер.

При цьому він підтвердив, що на телефон 02 від співробітників охорони видавництва «Московский комсомолец» надійшло повідомлення про те, що група невідомих у масках, що мають при собі плакати, намагалася проникнути до них на об’єкт.

За його словами, після того, як незнайомців зупинила охорона, вони покидали плакати і зникли. Триває перевірка, додав він.

8 липня в редакції газети «Московский комсомолец» заявили про напад на будівлю в Москві хуліганів, які вигукували українські гасла. За даними видання, більшість з них були у медичних масках, з плакатами і фаєрами. За фактом події подано заяву до поліції російської столиці, триває її розгляд.

За повідомленням, на одязі невідомих нападників-підлітків, які вчинили хуліганську акцію, були «нашивки українських націоналістів».

(відео користувача YouTube)
Російські агентства, які повідомили про інцидент, нагадали про публікації у пресі, ніби головного редактора газети Павла Гусєва в Україні підозрювали в можливій причетності до викрадення і продажу в сексуальне рабство українки; підтверджень цієї інформації не було, а сам Гусєв називав ці повідомлення неправдивими і безглуздими.

Сама ж газета підозрює в організації нападу під виглядом «акції українських націоналістів» одного з депутатів Державної думи Росії, з яким у «Московського комсомольця» виник конфлікт через статтю про «політичну проституцію» в російському парламенті.
XS
SM
MD
LG