Доступність посилання

ТОП новини

Депутати «Батьківщини» почали інспекцію міліції та прокуратури на Миколаївщині


Народні депутати з фракції «Батьківщина» прибули до Миколаївської області, щоб проінспектувати роботу районних відділів міліції та прокуратури, а також зібрати скарги місцевих мешканців на міліціонерів. Про це повідомили у прес-службі партії «Батьківщина».

До інспекційної групи входять народні депутати Андрій Парубій, Ігор Бриченко, Геннадій Москаль, які планують об’їхати райцентри Миколаївщини, відвідати районні управління МВС та прокуратури і провести прийом громадян зі збору скарг на діяння чи бездіяльність працівників правоохоронних органів. Зокрема, сьогодні опозиціонери планують відвідати райцентри Криве Озеро, Первомайськ, Арбузинка, Врадіївка.

«Відомо, що криміногенна ситуація в Миколаївській області різко погіршилася за останні роки. Ця ситуація очевидно спричинена неспроможністю місцевої міліції навести належний правопорядок в області. Замість виконання прямих обов’язків, УМВС Миколаївщини займається політичними розправами над прихильниками опозиції», – сказав Парубій.

За його словами, під час інспекції особливу увагу депутати звертатимуть на вбивства, зґвалтування, нанесення важких тілесних ушкоджень, які лишаються нерозкритими.
XS
SM
MD
LG