Доступність посилання

ТОП новини

Прокуратура: аналізи потерпілої у Врадіївці не фальсифікували, її кров була в авті підозрюваного


Заступник прокурора Миколаївської області Дмитро Єфіменко повідомив у вівторок, що на підтвердження вчинення злочину підозрюваними у «врадіївській справі» в автомобілі одного з підозрюваних знайдено кров, яка належить потерпілій від зґвалтування. За його словами, це підтверджено відповідним висновком експертизи.

Прокуратура Миколаївської області також офіційно заявила, що ті аналізи, які були первинно відібрані в потерпілої від зґвалтування у Врадіївці Миколаївської області, належать потерпілій, і це також підтверджено висновком експертної установи.

Таким чином заперечуються повідомлення деяких засобів інформації, ніби аналізи, які первинно були відібрані в потерпілої, на вимогу керівництва лікарні (головного лікаря) були замінені на інші, заявив Єфіменко, як інформує прес-служба прокуратури Миколаївської області.

Минулого тижня зі спростуванням чуток про підміну аналізів потерпілої вже виступала прес-служба Генеральної прокуратури. Але тоді версія була інша: перевірка інформації про начебто намагання фальсифікувати медичні висновки стосовно стану здоров’я потерпілої встановила, що ці заяви не підтвердилися: медики лікарні, до якої була доправлена потерпіла, не проводили судово-медичних оглядів і не робили висновків щодо характеру її тілесних ушкоджень.

Молоду жінку жорстоко побили і зґвалтували у Врадіївці на Миколаївщині позаминулого тижня. Серед трьох затриманих за підозрою у скоєнні злочину – двоє міліціонерів. Ця справа викликала обурення місцевих жителів, які штурмували і розгромили райвідділення міліції.
XS
SM
MD
LG